Hvem er Modeo?

Om os

Om os kan det siges, at Modeo er stiftet med henblik på at tilbyde hår- og hudplejeprodukter af høj kvalitet til rimelige priser. Det kan til tider være svært at vælge et produkt, der har det rigtige indhold og effekt. Vi har derfor gjort det hårde arbejde for dig. Vi udvælger nemlig udelukkende naturlige produkter, der tydeligt og beviseligt har de egenskaber du har brug for til pleje af din stil, hud og velvære.

Produkter der virker efter hensigten

Teamet hos Modeo har adskillige års erfaring med hårplejeprodukter til mænd og kvinder. I samarbejde med vores samarbejdspartnere afprøver vi alle produkter inden de kommer på vores hylder, og vi følger konstant med i markedstrends og markedsudvikling. Derfor har vi et bredt indblik i hvad der fungerer og ikke fungerer.

Nem og overskuelig kundeservice

Med vores brede udvalg af produkter er du dækket godt ind i forhold til at vælge de helt rigtige produkter til din hårtype og hårstil. Modeo Teamet arbejder på højtryk for at tilbyde dig kvalitetsprodukter og den bedst mulige kundeoplevelse. Det skal være nemt, overskueligt og spændende at købe hårpleje- og hudpleje produkter hos Modeo.

Modeo Grooming er et moderne hotspot for professionelle frisører, barbershops og hår stylister, som er på udkig efter produkter, der perfektionerer stil og finish. Hos Modeo tilbyder vi et bredt sortiment af high-class skønhedsprodukter, herunder cremer, pomader, olier, foams mm., der kan anvendes på alle niveauer af hårbehandlinger med stor effektivitet.
  • Ingen produkter i indkøbskurven.